dissabte, 4 d’agost del 2012

President de la Diputacio

Aquestes setmanes d'agost permeten que les reunions siguin mes distesses, amb camisa de màniga curta i sense corbata. Així, em va permetre xerrar una estona amb un bon amic, vei, alcalde i  president de la Diputacio. 
Tinc la convicció de que la Diputacio es una anomalia històric-ideològica que el seu us ha estat sempre de contra poder, tan per part d'espanya com dins la pròpia catalunya. Crec que te funcions propies i ben fetes, com també una important xarxa doblada de tasques improductives. També opino que les institucions, no escollides directament, els hi queda, per respecte democràtic en vers els electors, un paper de gestors de serveis. 
Amb aquestes preconcepcions varem iniciar una xerrada amistosa. Vaig intuir de les paraules del president de la Diputacio una gran coneixença de la realitat, una gran capacitat de gestió i sobretot un gran sac de idees clares i de futur. 
De jove li deia "el senador del baix llobregat", per el seu físic benevolent, el seu somriure a la cara, la seva capacitat de negociació i la seva voluntat de ferro i estratègia per aconseguir els objectius proposats. 
Ara li hauré de dir " senador de catalunya" per tot l'anterior mes el descobriment de la honradesa política: estar ple de conviccions i amb voluntat i fermesa per aplicar-les.
L'estiu també es útil i, de veritat, vaig marxar amb la seguretat i la tranquilitat que estem en molt bones mans.