dilluns, 27 d’agost del 2012

Mas, Duran

Tinc la sort de poder estar al servei d’un president de Catalunya assenyat, que raona, que s’estima  el país, que no és amant de populismes, que creu en el futur, que valora cadascun dels catalans/es i que el que més desitja és la qualitat de vida dels seus ciutadans i l’harmonia dins del país.

És un president convençut, coneixedor del moment històric que vivim, que sap que ha de donar respostes i que estudia quan les ha de donar i com, per no perjudicar el país.

No és un president de proclamar i després recular. És un president d'anar endavant, al ritme que la societat pot avançar i amb la voluntat de no perdre a ningú pel camí.

Crec que no li fa por jugar-se-la. El que li preocupa és  que una part important dels ciutadans de Catalunya el segueixi. Vol majories socials perquè el país ha d'avançar sencer, sense fissures. No puc saber com derivaran els esdeveniments econòmics, polítics i socials, no sóc futuròleg. Si sé que el president mereix confiança, respecte, consideració, i  reconeixement per la sevaintel·ligència, prudència i valentia.

Tinc la sort també de poder  estar al servei  del presidentde UDC, un partit que creu en el seu país i en el seu futur. Que és un gran ideòleg i estratega. Que li preocupa molt la convivència, la justícia social, el respecte a tothom, la solidesa social i econòmica del país.

Sé que coneix perfectament la necessitat, imprescindible,de suport internacional per qualsevol actuació que vulguem portar a terme. Estima el país i la seva gent. No ens deixarà penjats.  Lluitarà pels nostres drets de la mateixa manera que abans de qualsevol ruptura intentarà mil lligams. Treballa respectant les normatives i amb consideració a tothom per què és un dels seus criteris. Coneix molt bé la historia del partit i línies a seguir. Confiança absoluta que sap el que es fa.

En definitiva, tinc la sort de servir a dos liders diferents, amb objectius clars  i comuns. Sé que ambdós lluitaran per la dignitat del país i la de tots nosaltres. Estic convençut que no trobaré  ni contradiccions ni escletxes.

Compteu amb mi.