dissabte, 18 d’agost del 2012

Tres en ratlla

Santi Baro, moltes  gràcies per haver escrit el llibre. He gaudit com feia temps que no ho feia. La historia es súper interessant, objectivament actual i trepidantment explicada. Tan ben explicada que en molts moments la fas sentir real. Es com una película.
Des de la primera pagina fins el final no pots deixar el llibre per que t'obliga a saber mes. A saber  del nostre país, de les aspiracions d'independencia, de la necessitat d'unir les persones per un ideal. 
Sentimentalment molt ben trobada la historia de les persones que expresen les seves emocions personals i les entronques amb  les col.lectives. 
Ben resolts els factors essencials per que una nacio aconsegueixi la independència: unitat popular i política, control de la hisenda i reconeixement  internacional. 
Aquest llibre auguro que serà dels mes llegits aquest final d'any i el proper. Enganxa, et porta i esta escrit amb ganes de que el lector s'apasioni. 
Moltes gràcies per privilegi d'haver-lo pogut llegir ja. Tinc ganes de regalar-lo a moltes de les meves amistats. Un luxe.