dimecres, 6 d’octubre del 2010

Dogmatismes

Si algú segueix aquest bloc haurà comprovat com, des de el primer dia, vaig aportar critiques a la normativa de limitació màxima de vuitanta per hora de l’àrea metropolitana de Barcelona i la seva reducció progressiva quan t’acostes a la capital. Ara, propet de les eleccions i, a proposta inicial de CiU, tothom creu que s’ha de modificar la maleïda normativa. Fins i tot iniciativa. Ni aquestos últims han estat capaços de demostrar els dos grans criteris dogmàtics:

a) la reducció d’accidents mortals (50%) es la mateixa que a la resta de Catalunya i, exactament igual que a Espanya i, en aquests dos últims llocs no existeix aquesta normativa estúpida.

b) La reducció de la contaminació s’ha reduït entre un 10 i un 15 %, i ha estat la mateixa que en totes les altres capitals. Es confirma que es degut a la crisi econòmica (menys fabriques, menys consum d’energia i menys cotxes que van a la feina per la reducció de llocs de treball i la rebaixa de sous).

La dogmàtica torna a ser rectificada. Quantes vegades els comunistes han hagut de renegar de la seva dogmàtica? I, pregunteu-vos quantes vegades ens han demanat perdó o disculpes per l’aplicació destructiva de les seves veritats dogmàtiques?.