dimecres, 1 de setembre del 2010

Un regal

Aquesta setmana he rebut, per missatger un regal- Una fantàstica ampolla de cava, brut nature, Roger Gaulart. M’ha alegrat la vida. Que senzill i esplèndid que és el meu amic. Ja el tinc per una gran persona però conèixer algú que quan just inicies el retorn a la feina amb el trauma postvacances a sobre, sigui capaç de trencar tota malastrugança amb un regal, pocs.

El regal, a demes, es d’aquells que convida al repòs, a gaudir-lo amb calma, amb companyia, a gaudir del frescor del seu líquid, a contemplar la bellesa daurada del seu color daurat, a embaladir-te amb les bombolles que cerquen la sortida de la copa de vidre per arribar a conquerir el cel, l’univers sencer.

A tastar-lo per saber com es casa amb el paladar, com li dona gustet, plaer, com l’alegra, com s’expandeix per la gola i com suaument relaxa la musculatura tot arribant al cervell i, deixant convenientment saturat el sistema nerviós per concentrar-lo solsament en el gaudi. Quin pas, quina harmonia, quin bon començament de curs amb una bona ampolla de cava gelada regalada per un gran bon amic. Gracies.