dimarts, 22 de juny del 2010

Morro

Porto dies veïnet una campanya que exposa paraules del President Montilla, dites a Pinós el 10.04.2010.

La primera que m’agrada es la de “Segueixo creient en la política”. Crec que deu ser la seva política, la de qualsevol cosa pel càrrec. Trair Maragall, pactar amb qui sigui, destrossar l’Estatut quan era ministre, cobrar com el de mes quan es President. Humiliar al President de la Generalitat al besa peus “del presidente del partido socialista....”!!!! Fets i no paraules....

La segona es “Segueixo creient en la Catalunya de tots”. Ara si que el meu desconcert augmenta. La Catalunya d’esquerres es la de tots. Ells que han abanderat les esquerres per damunt de qualsevol visió global de país, de les persones que poblem Catalunya. Carai, fets i no paraules.

La tercera es de “Segueixo creient en la justícia social”. Ara, amb fets, que els hi demostrin als pensionistes, als aturats i als mes desvalguts de tots, els que esperaven tant de la Llei de la dependència. A veure com els hi demostra amb els seus fets. Fets i no paraules.

Has convertit la Generalitat amb una Diputació de tercera, que potser es el teu objectiu. Qui es tort sap que tan sols pot manar en un país de cecs.