dilluns, 31 d’agost del 2015

Fossar de les moreres

Per demà

Fang i Setge prepara una flashmob amb 200 persones al Fossar de les Moreres
Fang i Setge, el musical de 1714 està preparant una flashmob pel dia 1 de setembre a les 17.14h al Fossar de les Moreres. En l’acció hi participaran els actors protagonistes de l’espectacle i es preveu que també s’hi sumin a l’entorn de 200 persones. La flashmob, que promociona la segona temporada del musical, tindrà lloc en un espai amb gran simbolisme i pretén ser una mostra del que els espectadors podran veure al teatre: un espectacle èpic de gran format, amb més d’un centenar d’actors a escena.
Per fer aquesta mobilització, els participants es concentraran a les 5 de la tarda al carrer dels Ases i entraran pel carrer de Malcuinat cap a la plaça del Fossar de les Moreres, on aniran caient i estirant-se a terra fingint estar morts. Els actors protagonistes del musical se situaran en semicercle a dos metres de la flama, també a terra.
A la mateixa hora, la Coronela sortirà del Mercat del Born i pel passeig del Born arribarà fins al Fossar a les 17.14h. Se situarà davant del pedestal vermell i farà el seu crit. Tot seguit, començarà a sonar la música de la cançó emblema de Fang i Setge, Arrisquem!, i Marc Pujol, l’actor que interpreta el paper de Ramon i inicia la cançó, començarà a cantar. A continuació, s’aixecaran la resta d’actors per seguir la cançó. Poc a poc, la resta de gent també s’anirà alçant per fer de cor fins que, al final, restaran tots drets per acabar amb el puny enlaire cridant Arrisquem!

Per més informació:

Laura Guevara Monfort

comunicacio@fangisetge.cat

www.fangisetge.cat