dilluns, 19 de novembre del 2012

Justo Molinero

Divendres  tenía que presentar en un acte en Justo Molinero. Com no ho vaig poder fer, us adjunto el que li hagues dit:

PRESENTACIÓ DE JUSTO MOLINERO

El comunicador i empresari Justo Molinero és clar i català. Andalús d’origen, de Villanueva de Còrdova, molt arrelat a Santa Coloma de Gramenet i català insubornable, sense renunciar a res. És un home que manté ben equilibrats el seus sentiments de pertinença.
Clar i català, i demòcrata radical, com ha deixat constància en moltes ocasions. Per exemple, a l’entrevista que li va fer el diari Avui el 15 d’abril de 2010, en què opinava que si el Tribunal Constitucional no donava la raó al poble quant a l’Estatut aprovat pel seu Parlament, calia reformar la Constitució. També defensava llavors, sense embuts, el dret a decidir.
A l’octubre del mateix any, en un acte de Plataforma per la Llengua, Justo Molinero defensava la llengua catalana i les aspiracions nacionals de Catalunya, i mostrava el seu convenciment que “abans o després serem un país més d'Europa”.
Molt més recentment, el passat 11 de novembre, reiterava el dret a decidir de Catalunya “sense que això vulgui dir que sigui necessàriament independentista” –puntualitzava, en un reportatge publicat a El Periódico.
Locutor de ràdio, presentador de TV... És un professional reconegut (amb premis de reconeixement però, sobretot, reconegut pel públic)  que ha triomfat també com empresari. Presideix el Grup TeleTaxi, que gestiona les emissores Ràdio TeleTaxi i Ràdio RM, el canal Teletaxi TV, i també la companyia discogràfica Moval Music.
Poca cosa puc dir més d’un personatge popular apreciat, que no sapigueu, com no sigui recordar-vos que complirà anys coincidint amb la jornada de reflexió de la pròxima convocatòria a les urnes, diumenge, 25N.

Ell té la paraula, la seva paraula franca, fàcil i càlida.