dimarts, 15 de maig del 2012

Unió, un pas més


 
Un cop finalitzat el Congrés, amb el resultat conegut, amb el nou President del Comitè de Govern escollit, amb un bon programa marcat per la ponència, amb quatre anys per endavant i veient la situació social i econòmica  present, crec que hauríem, entre tots, d’iniciar una nova etapa.
 
El primer que hauriem de proposar al partit es el d’ampliar, formar i cuidar la militància del partit. Necessitem una millor organització interna  i una millor coordinació entre el carrer Nàpols i les seus territorials. Requerim, per tant que es faci un pla d’organització, implantació i formació per els propers quatre anys. Aquest pla hauria d’involucrar a tots els militants.
 
A nivell de càrrecs públics s'hauria de proposar, que a part de treballar, com treballen, s’impliquin en dues funcions especifiques de partit: implicació interna i la de coordinació amb els diferents càrrecs de les múltiples institucions en que estem representats.
 
El tercer aspecte que considero de rellevància es el d’obrir diàleg entre les diferents sensibilitats que existeixen al partit. No podem excloure a ningú, per minoritari que sigui. En la meva modesta opinió, crec que tots som necessaris. L’única base de treball hauria de ser, al partit, que les opinions siguin a favor de projectes, persones i idees. Hauríem de ser capaços de excloure del vocabulari del nostre partit la frase “en contra de”.
 
Ja, tan sols em queda dir, en marxa, endavant, que tal com estem, el País necessita un partit serè, raonat, eficaç, fort i amb moltes, moltíssimes ganes, il·lusió i confiança en el nostre País.