dimecres, 31 d’agost del 2011

Responsables, hem de ser responsables...

Em comença a fer molta gracia quan, com ara, per la reforma de la constitució, el dos partits majoritaris comencen a demanar que CiU sigui responsable davant la situació econòmica, davant les necessitats d’Europa i davant els mercats internacionals.
Hem estat responsables des de la transició. Amb UCD, pactant la constitució, el pactes de la Moncloa i la serenitat i serietat davant el 23 F. Hem estat responsables amb el PSOE de Felipe Gonzalez per reorientar la maldestre Política econòmica que portava (vagó de cua) i poder entrar a Europa i al euro, tot i sabent com es va portar el socialisme amb majoria absoluta amb els catalans i Catalunya ( p. expl. Loapa). Hem estat responsables amb el PP d'Aznar, sobretot a la segona legislatura. Nosaltres varem complir, ell va destroçar tot el que va poder.
Hem estat responsables davant els reiterats incompliments del PSOE: aprovaremos el estatuto que salga del parlamento de catalunya. I ràpidament ribot, defensor del pueblo i tribunal constitucional. Per part del PP no calen gaires explicacions doncs la responsabilitat en vers a Catalunya tan sols es pot considerar com irresponsabilitat absoluta i, fins i tot amb campanyes de mala fe.
I, ells que pacten per fotre'ns ens demanen responsabilitat. Que algú em digui un partit a Espanya mes responsable històricament que CiU. Estic amb la línea que ja n’hi ha prou, que ja es hora que se’n adonin que Catalunya es un problema, que ells també tenen, i que ja no confiem a sacrificar-nos mes. Hem de ser una pedra a la sabata.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt Bé, jo no ho hauria expressat millor