dissabte, 17 de desembre del 2011

Ofegar i pontejar

Ofegar per pontejar.

En pocs mesos, el regne d'Espanya està treballant fermament per ofegar-nos econòmicament. Si no recordo malament primer va ser negar-nos la benestreta de 1500 M euros. Mes tard retardant i reduint la capacitat de la generalitat d'emetre deute. Mes recentment negar els 750 M euros que ens deuen d'inversions no realitzades.

Paral·lelament existeix un soroll de fons constant volent culpabilitzar a les comunitats autònomes del dèficit de l'estat. Sembla que la despesa incontrolada no depengui de los ministerios que avui dia no tenen raó d'existir, dels increments funcionarials sense solta ni volta que no disposen de competències, de les despeses electoralistes del govern Zapatero, del seu inútil desconeixement de que estàvem en crisi, reconeixent-la tard i malament, tot prenent un conjunt de messures inútils i costoses.

Pot ser una estratègia ofegar-nos econòmicament i que tot seguit ens aporti la solució el govern de l'estat i que comenci a vendre la pel·lícula de fer dubtar de la utilitat del govern català i de la generalitat, i intenti convèncer de que per disposar de diners s'ha de dependre directament de Madrid?????

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa molts anys ,sempre hem dit que per espanya som una colonia que serveix perque la metropoli pugui dir que son una gran capital del mon. Els anys i la dolenta manra de gestionar el seu patrimoni ha sigut nefasta ,ejemple les riqueses d'ultramar .Els unics que voliem sortir d'aquest disortat pais herem gallecs ,asturians,Vascos i Calalans.Adeu Espanya Alonso

Anònim ha dit...

Fa molts anys per no dir segles . Que els facturus economics d'espanya nesecitan expoliar a les colonies dominades per les armes .els hi fa po que quedin arraconats al cul d'Europa hi nomes viura del turisme i altres coses ,el sol ja no ven i potser tindran que treballar i aixó els latifundistes espanyols no és el que la seva cultura han apres ALONSO