dijous, 28 de maig del 2009

Contaminació

Les dades continuen donant-me la raó. Segons CCOO la reducció de contaminació a Espanya duran el 2008 es de un 6,5 % i segons dades del govern espanyol d’un 8 % (publicat a l’Avui el 22-05-09) La reducció, segons ambdues fonts, es deguda a la crisis econòmica: reducció de producció de les empreses, disminució del transport de camions, disminució d'us de l’automòbil, entrada en funcionament de noves fonts ecològiques d'energia. I del vuitanta o menys per hora, res de res... Com ens enganyen aquests ideòlegs mentiders que tenim al govern.
Per cert a l'autovia que va a la Cerdanya ja hi han trams que es pot anar a 120 km/h. Un altre demostració de la ignomínia ideològica. Ah, conserven el tram de 100 km/h allà on hi han radars... Penseu-hi .

1 comentari:

salvador ha dit...

Noticia: El RACC informa que la crisi fa baixar l'us del cotxe a Barcelona. El 68 % per cent dels barcelonins admete que agafen menys el cotxe. La ciutat comtal es una de les ciutats on mes es camina. Aixo deu ser el que senyala en Baltasar i en Saura com a descens de la contaminació.