dilluns, 5 de febrer del 2007

boig

Si un dia, en un restaurant, dinant, et trobes un boig, estudia’l. Pot ser una persona gran, afable, divertida, engrescadora de l’ambient, un pel provocativa, un pel impertinent i, si vols, un xic emprenyadora. Es fica amb tothom, obliga a cascú dels comensals a identificar-se, a saber alguna cosa més del veí de la taula del costat. No saps ben be de que xerra, ni pas que diu, es possible que sense ni saber perquè convidi a cava, a cafè i/o a copes. Cap problema, tampoc pagarà ell. El que si es cert es que primer tothom a pensat que anava begut. Després que era boig. Al sortir del restaurant he pensat que era social, que era persona i volia relacions amb persones. Volia identificar-nos a cadascú de nosaltres i canviar un dinar rutinari de menú per un migdia especial. Si un dia tinc un toc de bogeria, deixeu-me fer, val la pena.

1 comentari:

Anònim ha dit...

carai que curios a mi fa poc em va passar una cosa semblant